Välj en sida

Om du inte redan testat tjänsten IFTTT kan jag verkligen rekommendera den. Vaddå IFTTT, tänker du? Jo det står för It This Then That, vilket betyder “om det här händer gör det här”. Det är en tjänst som sätter Internet i arbete åt dig. Du kan till exempel använda IFTTT för att automatiskt skicka bilder du lägger upp på Instagram till ditt Dropbox-konto, eller uppdatera en excelfil i Google Docs så fort några av dina vänner på LinkedIn byter jobb. Eller arkivera alla Foursquare-checkins du gör till ett dokument på Evernote. 

Ja möjligheterna är oändliga. Själv använde jag IFTTT under OS. Eftersom inte har någon koll på tävlingarna, eller är särskilt intresserad gjorde jag en inställning att jag skickade ut en tweet varje gång Sverige tog guld. Det tyckte jag var kul 😉

Tjänsten finns både på webben och som app.

Här kan du läsa mer om IFTTT.

image