Om mig

Jag har arbetat professionellt med PR sedan 1995. Jag hjälper både B2B- och B2C-företag med rådgivning, strategi och genomförande av kommunikationsinsatser – både inom traditionella och digitala medier.

Min långa erfarenhet och min nyfikenhet på framtiden är min styrka. Jag har arbetat med PR och digitala medier sedan mitten av 90-talet och omvärderar hela tiden hur man ska nå sina målgrupper på ett relevant sätt. Jag har ständigt örat mot rälsen och söker hela tiden nya insikter. En sak är säker i min bransch – utvecklingen står aldrig still – och det gör inte jag heller.

Min yrkesrelaterade erfarenhet

Pressekreterare på JA till Europa

Jag fick upp ögonen för PR och opinionsbildning när jag jobbade på JA till Europa i EU-kampanjen. I slutskedet av kampanjen jobbade jag som pressekreterare.

Pressekreterare på IT-generationen

När IT-tåget kom farande skötte jag PR-arbetet på den första turnén IT-generationen gjorde till skolor runt om i Sverige. Där informerade vi lärare och elever om vad internet och CD-rom var. Detta var 1995 och få hade varit ute på nätet då…

PR-konsult på Rikta Kommunikation

PR-intresset fortsatte och jag började på Rikta Kommunikation som PR-konsult. Jag hann även vara med och starta en digital gren av byrån (Spider Relations).

Informationschef på Spray

På toppen av dotcom-eran var jag informationschef på Sveriges hetaste IT-bolag; Spray. Vi erbjöd en portal, mailtjänst, nätdejting, tidningar, bredband och telefoni. Vi var ständigt i hetluften och lanserade nya tjänster varje vecka.

Vd och grundare av Mahir PR

Efter ett par år på Spray såg jag en möjlighet att hjälpa företag att förstå den nya digitala logiken och kommunicera på nya sätt. Vi startade PR-byrån Mahir PR som vi drev i sju år med som mest 14 medarbetare.

Seniorkonsult på Springtime

Mahir gick sedan ihop med Springtime, där jag arbetade i fyra år som senior konsult och ansvarig för byråns erbjudande inom sociala medier.

Vd på Pallinovativ AB

Nu driver jag mitt egna bolag Pallinovativ AB där jag är föreläsare, rådgivare och projektledare inom PR och digital kommunikation för ett antal kunder. Jag driver också PR-kollektivet, som är ett fristående nätverk av erfarna PR-konsulter – några av dem huserar på mitt Kontorskollektiv på Kungsholmen.