Välj en sida

Äntligen fint väder ute vilket, när man bor i villa, betyder utearbete. Denna helg har jag tillbringat med en pyts svart färg och ett plank som skulle målas. Till min hjälp hade jag två personer som på olika sätt bistod mig med support och historiska perspektiv på mediemarknaden. Tack vare intressanta intervjuer med Kristofer ”Dojan” Björkvall och Jan Gradvall i lurarna, blev plankmålningen mer av en terapeutisk övning.

Kristofer-bjorkman-277x300
Kristofer Björkvall intervjuades i Startupppodden och gav en långa och intressant inblick i hans entreprenörkarriär med många sköna historier från Spray, Bonnier, MyNewsdesk och hans nya skapelse Outdoormap. Om du lyssnar på podden (vilket du borde), missa inte historien om hur han blev intervjuad av Jonas Bonnier på en toalett och när han träffade en då okänd Mark Zuckenberg på en konferens. Här hittar du podden.

VARVET-116-JAN-GRADVALL-1024x1024
Lagom till andra strykningen kom Jan Gradvall till min hjälp.  I podden Värvet bjöd han på en historiebeskrivning av populärjournalistiken och hur det gick till när han skrotade sitt stora projekt kring en bok om bandet Kent. Värvet-intervjun hittar du här.

Jag älskar att lyssna på poddar när jag tränar, promenerar eller gör monotona aktiviteter – har du några tips på poddar jag inte får missa?