Välj en sida
kpapmlnsjl17fmtz2ffy

Kristoffer Triumf driver den populära podcasten Värvet.

Jag tillhör en av alla dem som lyssnar på Kristoffer Triumfs podcast Värvet. Han har på ett imponerande sätt lyckats får över 150 intressanta gäster att öppna upp sina hjärtan under hans intervju, och gett oss spännande inblick i deras liv. Kristoffer symboliserar det nya medielandskapet – med talang, lite jävlaranamma och en mikrofon kan man göra något riktigt bra och därmed skapa sig en stor publik.

Jag bad Kristoffer ge sig sin syn på det gångna året och blicka in i 2015:

Vad präglade det populärkultura året 2014?
Valet! Glädjande nog så har politiken blivit relevant även i popkulturen, jag vet inte om det kanske är första gången i min vuxna levnadstid som det varit gångbart med politisk musik och så vidare. Underbart.

Vilka tre trender ser du inom populärkultur 2015?
Uff, ingen aning.
– Jag tror och hoppas att SVT kommer att stabiliseras med sin nya VD – som för övrigt verkar toppen – och förhoppningsvis foka på att göra kvalitativt innehåll och kanske bli mer relevant populärkulturellt.
– Och så tror jag för egen del att jag kommer att behandla min kropp som mitt tempel, det är också första gången i livet, och hoppas att den rörelsen håller i sig.
– Och så tror jag på mörkret, alltså – att det blir än mer svärta i musiken till exempel.

 

Kristoffer Triumf är 40 år, har familj och jobbar som podcastare med VÄRVET och VÄRVET INTERNATIONAL. De finns på www.värvet.se. På Twitter heter han @triumf.