Välj en sida

Igår åt jag lunch på Nytorget 6 och imorse följde jag med min kompis Jonas och lämnade hans barn på dagis på Nytorget, ett stenkast från Urban Deli som marknadsförde sig med världens första surdegshotell. Så steget från Hipster City till årets roligaste aprilskämt är inte långt. Ving lanserar nytt koncept; Hipster Resorts.

Så här skriver de på sajten som lägligt kom upp just idag:

Hipster Resorts – hotell för dig som har koll
Hipster Resorts är noggrant utvalda hotell för dig som ogillar charter men som ändå vill ha alla fördelar som en chartersemester innehåller. Här bor du bekvämt och äter mat som aldrig kokats kortare än sex timmar. Dessutom möter du massor av softa människor som är nästan lika unika som du.

Våra aktivitetsvärdar, ”knickedicker”, arrangerar sköna aktiviteter som till exempel barbackaridning, skäggtrimning och varpa. I vår lounge-lada kan du dessutom spela kula, ta en IPA eller bara luta dig tillbaka i en skön Eames-stol och lyssna till de senaste lo-fi-tolvorna, direktimporterade från Brooklyn och Reykjavik.

Vårt första Hipster Resort ligger i Mallorcas eget SoFo (South of Formentor-halvön). Hotellet slår upp sina portar i början av juni 2014, men det går bra att boka från och med den 1 april.