Välj en sida

10410605_10152471005021314_6994698875758246800_n

Blev glatt överraskad idag att jag är en av 20 nominerade i Cision PR Influnce Award. Priset delas ut på PR-branschens stora tävling Spinngalan där Cision är huvudsponsor och delar ut detta pris. Så här beskriver Cision vad PR Influencer Award är:

Att arbeta med PR betyder ofta att man ger råd till företag och organisationer om hur de ska arbeta med sin kommunikation. Cision PR Influencer Award delas ut på Spinngalan och ges till den konsult inom PR och kommunikation som har fått mest genomslag för sitt eget engagemang i diskussioner, både i traditionella och sociala medier.

Nomineringarna baseras på Cisions eget index över digitalt inflytande. För att vara med på listan krävs att man är konsult som arbetar med PR eller är knuten till en byrå som jobbar med PR. Dessutom krävs att man under det senaste året dels har uppdaterat en blogg eller en personlig webbplats och att man har blivit omnämnd i traditionella medier minst en gång. Utöver det måste man vara aktiv på minst tre sociala medier, som exempelvis Twitter, Facebook eller Instagram. Aktivitet i kanalerna påverkar rankingen.

Wish me good luck!