Välj en sida

Köttbaren-9Utskick_PF
Jobba på någon av Melker Anderssons eller Pontus Fritiof krogar.

Jag har ju länge vurmat för att inte jobba på kontor. Jag har i otaliga inlägg propagerat för att jobba där du vill, när du vill och då du har som mest energi. Därför är det extra kul att jobba med Palaver – en ny kund som har en helt ny lösning på hur man kan hitta nya inspirerande platser att jobba på. Genom att erbjuda en plattform för restauranger och kaféer där de kan erbjua arbetsplatser på de tider då de har mindre gäster kan jag som ”härarbetare” nu sitta på krogar signerade stjärnkrögare Melker Andersson och Pontus Fritiof och jobba.

Läs mer i pressmeddelande nedan och i artikeln på DI Digital här. Lyssna även på Digitalpodden (sista inslaget) där de pratar om nya tjänsten.

 
PRESSMEDDELANDE

Palavers plattform bygger en ny marknad för mobilt arbete

Att jobba mobilt kräver en professionell plattform för transaktioner och kvittoredovisning. Allt detta sköter Palaver. Dessutom möjliggör plattformen hundratals nya arbetsplatser i Stockholm, där tjänsten lanseras först. Genom Palavers plattform får stora företag ett verktyg för sina medarbetare som nu kan jobba utanför kontoret likväl som egenföretagaren som behöver en arbetsplats för ett par timmar.

Bolaget är finansierat av fem grundare, varav en är Henrik Wetterdal, tidigare vd för F12-gruppen och Sverigechef för Dell. Dessutom är bolaget finansierat genom externt kapital från finansmannen Erik Mitteregger.

Flera kända Stockholmskrogar med från start

En krögare som är med från start är Melker Andersson. Genom Palaver kan man få tillgång till arbetsplatser på hans restauranger Mother och Vigårda.

– För oss är det här ett bra sätt att få in folk i restaurangen under tider då det annars är tomt. Dessutom är det ju en bra marknadsföring för oss och ett sätt att nå nya kunder, säger Melker Andersson.

Andra restauranger som är med från start är exempelvis Pontus Groups restauranger Pocket City och Solna, Tidningshuset, Atelier 23, Deli, Burger & Lobster och Pontus in the Air med krögaren Pontus Frithiof i spetsen.

– Jag har alltid kontoret på fickan och är ständigt på språng därför är det viktigt för mig att alltid vara tillgänglig, uppkopplad och arbeta överallt. Med Palaver kan vi också erbjuda erbjuda våra gäster möjligheten att arbeta fritt i våra restauranger, säger Pontus Frithiof.
Så här fungerar Palaver
Via Palaver kan restauranger och kaféer lägga upp tider då de har mycket ledig plats och kan erbjuda företagare plats i sina lokaler. Som mobilarbetare kan man sedan via appen hitta en lämplig arbetsplats, checka-in på en plats där det då ingår tid, arbetsplats och fika. På samma sätt finns det erbjudanden för konferenser. Kostnaden för flera timmars plats inklusive fika är från 45 kronor. Vid månadens slut får användaren en samlingsredovisning på månadens platskostnader som då enkelt kan gå in i bokföringen.