Välj en sida

Nu är det bara 40 inlägg kvar att skriva i #blogg100-utmaningen. Har fått många glada tillrop och frågor om jag ska fortsätta efter utmaningen, och det ska jag. Inte samma frekvens, men jag gillar verkligen att ha en plattform för fördjupning, kommunikation och egen marknadsföring.

Jag har hittills jobbat hyffsat adhoc och agerat på aktuella händelser, vilket är ett kul (men krävande) sätt att blogga, men redan nu vet jag tre inlägg kommande vecka som du inte bör missa.

Jag kommer att intervjua sociala medier-nestorn Jerry Silfwer. Han kommer att ge några riktigt bra tips till oss bloggare. Jag är väldigt glad över att kunna ge mina läsare så bra tips som Jerry ger. NYTTOCHOCK utlovas.

Om en vecka är det Let’s dance-final. Min forne kollega Anders Edholm är pressansvarig och tar oss med bakom kulisserna i PR-arbetet. KÄNDISCHOCK utlovas.

Hur får man fler followers på Instagram? Det tänker jag ta reda på i en fördjupande post. FOLLOWERSCHOCK utlovas.

Så der finns fler anledningar att hänga kvar på bloggen nästa vecka.

Stay tuned!